+q ALBERGS

Amb unes instal·lacions modernes i ben equipades, i amb una clara voluntat de servei, la xarxa d'albergs es regeix per una filosofia pròpia que té com a objectiu facilitar la mobilitat i les relacions socials entre els joves catalans. Els albergs són, doncs, un espai físic a partir del qual es poden compartir experiències, conviure, aprendre i descobrir noves sensacions. Amb aquesta idea neix el programa +q albergs 'Rutes i Camins per Catalunya', un projecte que enllaça totes les instal·lacions de la Xanascat a través de més de 50 rutes a peu o bicicleta.

Les rutes concorren per zones litorals, d'interior o de muntanya, i estan dissenyades per a diferents nivells de dificultat i per a qualsevol tipus d'usuari: familiar, escolar i -fonamentalment- jove. Així, a través de l'esport, els usuaris poden gaudir de les diferents varietats del nostre patrimoni natural. El gran ventall d'itineraris que es proposen fan que gairebé totes les rutes es puguin realitzar durant tot l'any (sempre i quan les condicions climàtiques ho permetin)

En aquest web podràs consultar tota la informació que es necessita per realitzar cada un dels itineraris:
- Tota la informació tècnica: descripció del recorregut, mapa, fitxa tècnica, altimetria, enllaços amb altres albergs i la possibilitat de transport alternatiu si s'escau.

Aprofitant les noves tecnologies el web és pioner en la possibilitat de:
- Descarregar-se el tracks pels dispositius GPS
- Visualitzar les rutes sobre la plataforma tridimensional del Google Earth
- Disposar dels roadbooks o fulls de ruta per les rutes en bicicleta, i una descripció pas a pas de les rutes a peu.

Cada ruta disposa d'un espai participatiu on els usuaris podreu fer les vostres recomanacions, preparar concentracions i sortides i compartir amb el altres usuaris nous itineraris.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut