Activitat Albergs programa escolar

Ruïnes d'Empúries. Albergs Xanascat

Escola de Neu. Albergs Xanascat

Descobreix Catalunya. Albergs Xanascat

Xanascat Escoles

El programa XANASCAT Escoles està destinat a elaborar, desenvolupar i oferir programes de crèdits i activitats per a escoles de Catalunya, de la resta de l'Estat i del món que facilitin la descoberta del territori, la història, la cultura i la natura de Catalunya.

El programa XANASCAT Escoles consta dels programes d'activitats següents:

- "Una eina al servei de l'escola". Consulta el NOU PROGRAMA ESCOLAR 2018-2019

La XANASCAT es proposa millorar el coneixement, no només de la matèria directament tractada, sinó també del territori, la història, la cultura i la natura del nostre país. Oferim una gran varietat de paquets, treballs de síntesi, projectes de recerca i activitats seguint l'ordre cronològic de continguts, incloent-hi els objectius generals de caràcter educatiu que es pretenen assolir.

- "Escola de Neu"

Oferim programes perquè els alumnes puguin practicar qualsevol modalitat d'esquí (esquí alpí, de fons, snowboard) i/o activitats alternatives com ara raquetes de neu, trineu, construcció d'iglús o tubby, entre moltes altres opcions per a aquells que vulguin gaudir de la neu i de les activitats de muntanya d'una manera diferent.

- "Descobreix Catalunya"

Oferim a les escoles i grups de fora de Catalunya la possibilitat de combinar l'estada a Catalunya amb diverses activitats culturals, turístiques o de temps lliure i, a la vegada, conèixer la nostra història, la nostra cultura i gaudir de la privilegiada situació geogràfica del nostre país.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut