Auto adjudicació de places lliures

Si encara no teniu reservada la vostra estada de 'Vacances en família' per a la 2ª convocatòria 2017, no vàreu poder tramitar la preinscripció o vareu haver d'anul·lar la vostra reserva que us va tocar al sorteig, des d'ara podeu accedir a una de les places lliures:

Per a consultar els torns disponibles heu d'accedir al Portal de preinscripcions introduint el DNI de la persona responsable de la preinscripció i la vostra contrasenya d'accés.

En cas que no esteu registrats al Portal de preinscripcions, primer haureu de formalitzar el 'Registre' introduint les vostres dades personals i rebreu un correu electrònic per a generar la vostra contrasenya.

Una vegada hi accediu, al menú d'opcions que us apareixen en pantalla, heu de seleccionar l'opció 'Consulta i assignació directa de places' i seguir els passos que us indiquen.

Al llistat de torns disponibles només us apareixeran aquelles estades amb habitacions adequades al vostre nucli familiar.
En cas que us interessi algun dels torns disponibles podreu auto adjudicar-vos la plaça directament i en un termini de 24 hores podreu accedir a la descàrrega de la documentació de la vostra reserva a través del mateix Portal de preinscripcions .

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut