2ª Convocatòria 2017

A partir del proper 22 de maig des de les 12:00 h del migdia podreu efectuar la vostra preinscripció per a la 2ª convocatòria de 'Vacances en família 2017'.

Com és habitual els torns d'estada començaran a partir del mes de setembre i finalitzaran l'últim cap de setmana del mes de febrer de 2018, inclouen estades de caps de setmana, el pont de la Diada, el pont d'octubre i el pont de desembre.

El termini de preinscripcions finalitzarà el dia 12 de juny a les 12:00 h del migdia.

El 14 de juny a les 12:00 h del migdia es celebrarà el sorteig de les places. Podeu consultar aquí els terminis de publicació del resultat, adjudicacions de places i llista d'espera.


NOVETATS


NOU ALBERG!!

En la 2ª convocatòria s'incorpora un nou alberg localitzat a Sant Esteve de Guialbes: Alberg Mas Pagès.


NOVA REDUCCIÓ DEL 15% PER A LES FAMÍLIES AMB INFANTS A CÀRREC AMB GRAU DE DEPENDÈNCIA O DISCAPACITAT

També ampliem el ventall d'avantatges oferint un 15% de reducció* en l'import total de la reserva per a aquelles famílies amb infants a càrrec amb grau de dependència o discapacitat reconegut en el moment de tramitar la preinscripció.

Important: Per a gaudir d'aquesta reducció serà necessari indicar a la preinscripció el nom, cognoms i DNI o NIE de l'infant amb grau de discapacitat o dependència reconegut.

* Reducció únicament aplicable als torns de 'Vacances en família - 2ª convocatòria' que es realitzen als albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut que disposen d'habitacions amb bany.

Detall dels albergs que ofereixen aquest avantatge en tots els torns d'estada que cada alberg portarà a terme en la 2ª convocatòria, des del mes de setembre fins al mes de febrer 2018, segons el calendari de torns:

- Casa Gran d'Altafulla
- Torre Ametller de Cabrera de Mar
- Santa Maria del Mar de Coma-ruga
- Mare de Déu de les Neus de la Molina
- Empúries de l'Escala
- Jaume I de l'Espluga de Francolí
- Sant Anastasi de Lleida
- Pic de l'Àliga de Núria
- Pere Figuera de Planoles
- Canonge Collell de Vic

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut