Observacions generals

Estem actualitzant la información. En breu estarán disponibles els preus de l'ESC Neu per l'edició 2018-2019.


Descomptes i promocions sobre l'allotjament
- Els infants fins a 3 anys tenen un descompte del 100% sobre la pernoctació i l'esmorzar i un 50% de descompte en els àpats
- Els infants de 4 a 6 anys tenen un descompte del 50% en els serveis de pernoctació i àpats
- Els infants de 7 a 13 anys tenen un descompte del 25% en els serveis de pernoctació i àpats.

Forfets i assegurança esquí
Com a norma general, en aquells paquets en que es necessita forfet, si no s’indica el contrari, no està inclòs en l’activitat.

Preus de grup activitats
Els preus indicats són per petits grups o individuals. Per grups de +10 o +20 persones (segons proveïdor) es pot consultar preu especial.

Preus per familia
Existeixen alguns paquets amb preus tancats per família. Els preus mostrats corresponen al total per membre de la unitat familiar. No es pot fer el paquet per menys membres que l’estipulat. Consulteu en tots els casos com fer el paquet corresponent.

Materials
Com a norma general, els materials estan inclosos en el preu. Sempre s’indica a la fitxa de cadascuna de les activitats. En cas de no incloure’s consulteu disponibilitat.

Edat mínima
Cada paquet té associada una edat mínima per poder-hi participar. En cas de peticions especials o dubtes, caldrà consultar-ho amb el proveïdor podent variar el preu i condicions d’activitat.

Mínim i màxim de participants
Cada paquet té associat un mínim i un màxim de participants. En cas de peticions especials o dubtes, caldrà consultar-ho amb el proveïdor podent variar el preu i condicions d’activitat.

El programa pot canviar per causes meteorològiques o d'organització.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut