+q albergs - senderisme

Avantatges en oci i lleure

Poliesportiu Puigcerdà
10% de descompte
en l'entrada a les instal·lacions: piscina coberta, pista de patinatge sobre gel, secció de fitness, secció de outdoor, BTT, futbol sala, tennis, atletisme, patinatge artístic, parc infantil...
www.puigcerda.com
Albergs més propers: Mare de Déu de les Neus a La Molina, La Valira a La Seu d'Urgell i Anna Maria Janer a Llívia.

Rucs del Corredor
15% de descompte
en qualsevol de les seves activitats, excepte l'activitat per a grups: Proves d'obtenció carnet conductor de ruc. Activitats per a grups i escoles: conèixer els rucs, passejada tranquil·la pel corredor i circuit senyalitzat.
L'Associació RUCS DEL CORREDOR és una iniciativa per a la conservació i recuperació de l'espècie asinina. Compta amb una de les escasses reserves que actualment podeu trobar en el nostre país quan ens referim a aquests èquids.
www.rucsdelcorredor.com
Albergs més propers: Mare de Déu de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat. Torre Ametller a Cabrera de Mar, Mas Silvestre a Canyamars, Josep Mª Batista i Roca a El Masnou i La Conreria a Tiana.

Illa Fantasia
Vine a la nova Illa Fantasia i porta a 3 amics!
25% de descompte al titular del Carnet d'Alberguista i als 3 acompanyants
Piscina Monumental, Kamikazes, Aquamania, Espirals,
Minitous, Tous, Supertobogáns, Zig-zags, minigolf, Riu
Salvatge... Fins a un total de 23 atraccions, 3 macropiscines,
minigolf, parc d'aventures, zones d'esbarjo. L'únic complex
d'oci amb més de 10.000 m2. de zones enjardinades, i més
de 900 taules de picnic a l'aire lliure.
www.illafantasia.com
Albergs més propers: Mare de Déu de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat. Torre Ametller a Cabrera de Mar, Mas Silvestre a Canyamars, Josep Mª Batista i Roca a El Masnou i La Conreria a Tiana.

Coves de l'Espluga de Francolí
10% de descompte
en l'activitat de visita al Museu de les Coves de l'Espluga F. i en l'activitat de Ruta Aventura. De forma intel·ligentment ideada, la visita esdevé un complet endinsament en la vida i costums de l'home primitiu, de la formació de la terra, del coneixement de les eines, dels oficis i de l'evolució de l'entorn en què vivim. El muntatge àudio-visual no escatima en fotografies, gràfics i explicacions. En conjunt resulta una visita molt interessant i instructiva, del tot obligada.
www.covesdelespluga.info
Alberg més proper: Jaume I a l'Espluga de Francolí.

L'Hort de la Sínia
15% de descompte
en els tallers i activitats que ofereixen durant les diferents temporades. Ho podeu consultar tot en el seu web. Estan situats a tocar de l'espai natural de la desembocadura del riu Gaià. Teniu l'oportunitat i el plaer de collir directament les fruites i verdures i assaborir els fruits acabats de collir. l'emoció de cuinar al sol, l'experiència del contacte amb els animals, la sensació d'olorar les plantes aromàtiques.
www.hortdelasinia.com
Albergs més propers: Casa Gran a Altafulla i Sta. Maria del Mar a Coma-ruga.

Club Natació Manresa
25% de descompte
en l'entrada puntual a d’instal·lació. Piscina municipal: entrenaments i programes personalitzats. Cursets infantils, aquagim, waterpolo, gimnàs: sala d'activitats dirigides, espining, salut: assessorament nutricional, servei de fisioteràpia i osteopatia.
www.cnmanresa.com
Alberg més proper: Del Carme a Manresa.

Diver PARC LUDIC
10% de descompte
sobre les tarifes publicades.
1 Circuit infantil, per als més petits (de 4 a 7 anys o menys de 130cm d'alçada).
2 Circuits blaus per tota la família (majors de 7 anys i que superin el 120cm d'alçada).
1 Circuit vermell per als més intrèpids (major de 10 anys i que superin el 145cm d'alçada).
www.diver.cat
Albergs més propers: Sta. Maria del Mar a Coma-ruga i Casa Gran a Altafulla.

Alberg Ruta del Ferro
10% de descompte
en el lloguer de bicicletes.
L'alberg situat al Prepirineu esdevé un excel·lent punt de partida per descobrir l'entorn, a peu o en bicicleta, a través de la ruta del ferro, el sender de les ermites el recorregut de les fonts, o seguint el GR 1 i 3 en el seu pas per la comarca. Vies verdes: La ruta del ferro i del carbó, en al·lusió a la important tradició de la farga i l'extracció de carbó de la zona, ressegueix el trajecte que feia el tren antigament. Són 12 km de via, amb un 1% de desnivell, que han esdevingut un camí ideal per gaudir d'una pedalada apta per a tots els nivells.
www.rutadelferro.com
Alberg més proper: Ruta del Ferro a St. Joan de les Abadesses.

Oficina de Turisme de Manresa
10% de descompte
en el preu de les visites guiades gestionades des de l'oficina de turisme de Manresa. Ofereix: Informació sobre Manresa i la comarca del Bages, atenció personalitzada, activitats relacionades amb el turisme, productes marxandatge i els espais de l'oficina per fer xerrades.
www.manresaturisme.cat
Alberg més proper: Del Carme a Manresa.

Parc de la Sèquia
10% de descompte
en visites guiades per la Sèquia i el seus voltants, en activitats lúdico-esportives al Parc de l'Agulla i en activitats didàctiques com tallers i itineraris de natura, història i arquitectura per a grups escolars.
www.phragmites.com
Alberg més proper: Del Carme a Manresa.

Oficina Municipal de Turisme de Montblanc
50% de descompte
sobre el preu publicat en les visites guiades que oferim tots els caps de setmana de l'any. Imprescindible presentar el carnet d'alberguista.
www.montblancmedieval.cat
Alberg més proper: Jaume I a l'Espluga de Francolí.

Cremallera i Funiculars de Montserrat
10% de descompte
sobre el bitllet d'adult d'anada i tornada del Cremallera i dels Funiculars de Montserrat. S'aplicarà sobre la tarifa existent per a aquest tipus de bitllet en cada moment. El cremallera de Montserrat és l'únic mitjà per accedir a Montserrat que et deixa al bell mig del Monestir, en 15 minuts de trajecte i envoltat per la silueta de la muntanya, ofereix una visió privilegiada i espectacular de l'entorn. El funicular de la Santa Cova uneix el santuari amb la cova, i el funicular de St. Joan serà viatge inoblidable i et permetrà gaudir de les millors panoràmiques de la muntanya i del monestir a vista d'ocell.
www.cremallerademontserrat.cat
Albergs més propers: Del Carme a Manresa i Viladoms de Baix a Castellbell i el Vilar.

Turisme Garrotxa
Gratis una visita
o excursió guiada (per a dues persones) del programa de sortides guiades "GPS, Garrotxa Plans amb sensacions" (els dies i hores de totes les activitats apareixen indicats en el programa.) Reserva prèvia imprescindible en aquest enllaç: www.reserves GPS Places limitades. Cal presentar el carnet d'alberguista als guies.
www.turismegarrotxa.com
Albergs més propers: Torre Malagrida a Olot i Vall d'en Bas a St. Esteve d'en Bas.

Centre d'Observació de l'Univers
Entrada reduïda
en la visita diürna i nocturna al Centre.
Centre d'Observació de l'Univers és un gran multiespai lúdic amb l'objectiu de convertir-se en el centre de referència de la docència i divulgació de l'astronomia i la geologia a Catalunya. Aprofitant les característiques d'un lloc únic en qualitat de cel per a l'observació de l'Univers integrat en un medi que permet conèixer l'evolució de la Terra a partir de la geologia de la serra.
www.parcastronomic.cat
Albergs més propers: Del Pallars a Tremp i Montsec Muc a Guàrdia de Noguera

Monestir de Sant Pere de Casserres
Consell Comarcal d'Osona
50% descompte
en l'entrada al Monestir. El Monestir va ser construït sobre d'una necròpolis del poblet que existia a St. Pere de Casserres.
www.santperedecasserres.com
Alberg més proper: Canonge Collell a Vic.

Mel Muria
5% de descompte
en les visites realitzades a les instal•lacions del Perelló
5% de descompte en les compres realitzades a les botiges del Perelló i l'Avinguda de Mar. Mel Muria és una empresa que des de fa 5 generacions es dedica al món de l'apicultura, des de 1.810. A dia d'avui, continuem fent la tradicional transhumància seguint les diferents floracions del nostre territori per tal d'aconseguir productes naturals com: la mel, el pol•len, el pròpolis i la gelea reial.
www.melmuria.com
Albergs més propers: Mn. Antoni Batlle a Deltebre i L'Encanyissada a Poble Nou del Delta.

Castell Medieval Estada Juvinyà
50% de descompte
en el preu de l'entrada, segons tarifes publicades. La Casa Forta, amb la visita a aquesta joia del Romànic català, se us obriran les portes de Sant Joan de les Fonts i tota la Comarca de la Garrotxa. El Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts data dels segles XII- XIV, és un dels edificis civils, de construcció noble, més antic que es conserven a Catalunya.
www.turismesantjoanlesfonts.com
Alberg més proper: Torre Malagrida a Olot i Vall d'en Bas a St. Esteve d'en Bas.

La Xaquima, rutes a cavall
10% de descompte
en rutes d'1 hora i/o dues hores + un passeig en poni gratuït per a nens menors de 6 anys (10 mn).
ARRE (Associació per la Recuperació i Rehabilitació d'Equins)
Rehabilitem cavalls i equins necessitats mitjançant ensinistrament natural. Fem activitats amb cavalls que estan totalment recuperats, prioritzant el benestar d'aquests. Per aixó fomentem el bon tracte i una bona relació amb l'equí. La Xaquima té com a prioritat el respecte del cavall i del seu entorn. Podreu gaudir de rutes a cavall, passeig amb poni, classes d'equitació i cursos, ensinistrament natural de poltres i cavalls, pupil•latge en semi llibertat i apadrinaments.
www.laxaquima.com
Alberg més proper: Del Pallars a Tremp i Montsec Mur a Guàrdia de Noguera.

Gimnàs "Josep M. Vilà" - Club Atlètic Vic
10% de descompte
en totes les quotes. Està ubicat al Club Atlètic Vic, a les pistes d'atletisme. Activitats: step, circuit sèries, ciclo indoor, preparem curses de muntanya, proves de CAFE i de Mossos. Disposem dels serveis de Massatges i Fisioteràpia, sempre a hores convingudes.
www.cavic.cat
Alberg més proper: Canonge Collell a Vic.

Deltaventur, Parc d'Aventura i Natura
10% de descompte
en activitats d'aventura: senderisme, descens de barrancs, escalada, espeleologia, quads, paintball, excursions en bicicleta, busseig, vela lleugera, canoa, ruta de piragua, jocs aquàtics, etcètera.
El Parc d'Aventura i Natura Deltaventur neix de la unió del Parc de Natura Deltarium , inaugurat el 2005, i el Parc d'Aventura Deltaventur , creat el 2009. El resultat és un complex d'oci únic a Catalunya, amb una àmplia oferta d'activitats per a tots els públics-famílies, grups d'amics, empreses, escolars ...- On és possible gaudir al màxim, en un únic enclavament, de la natura, els esports i les activitats a l'aire lliure, el paisatge, la gastronomia i les tradicions del Delta de l'Ebre. Deltarium va ser el primer nucli zoològic especialitzat.
www.parcdeltaventur.com
Albergs més propers: Mn. Antoni i Batlle a Deltebre, L 'Encanyissada a Poble Nou del Delta, Mas de la Coixa a Móra la Nova, Ca la Jepa a Prat de Comte i alberg Residència Esportiva Àster a L'Hospitalet de l'Infant.

Catalunya en Miniatura
10% de descompte
per entrades al parc temàtic. Catalunya en Miniatura és el parc temàtic de maquetes en miniatura més gran del món. Una exposició única i permanent que dóna a conèixer els monuments i indrets més característics de les terres catalanes en un passeig a l'aire lliure. Obert tot l'any i adient per a totes les edats. Zona de picnic i pàrquing gratuïts.
www.catalunyaenminiatura.com
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat.

El Bosc Animat de Catalunya en Miniatura
10% de descompte
pels circuits d'aventura pels arbres.
El Bosc Animat t'ofereix 66 activitats d'aventura pels arbres repartides en 4 circuits. Endinsar-se pels arbres, escalar un tronc de pi, penjar-se d'una tirolina, Deixa que la natura et faci pessigolles a l’estomac i viu l'autèntica adrenalina verda! Qualsevol circuit porta de regal l'entrada la visita al parc temàtic "Catalunya en Miniatura".
www.catalunyaenminiatura.com
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat.

Patronat d'Esports, El Vendrell
Pavelló Sta. Maria del Mar: 10% descompte
en el lloguer d'espais per a la pràctica d'esports individuals i d'equip.
. 1 pista de 44 x 23 m divisible en dos pistes transversals
• 6 vestidors col•lectius
• 2 vestidors d'àrbitres
• 1 gimnàs d'entitats
• 200 places de grada
www.elvendrellesports.cat
Albergs més propers: Sta. Maria del Mar a Coma-ruga i Casa Gran a Altafulla.

Patronat d'Esports, El Vendrell
Pavelló Municipal El Vendrell: 10% descompte
en el lloguer d'espais per a la pràctica d'esports individuals i d'equip.
1 pista de 45 x 27 m divisible en tres pistes transversals
• 6 vestidors col•lectius
• 3 vestidors àrbitres
• 1 sala de fitness - cardiovascular
• 308 places de grada
www.elvendrellesports.cat
Albergs més propers: Sta. Maria del Mar a Coma-ruga i Casa Gran a Altafulla.

Freixenet
20% de descompte
en el preu de l'entrada d'adult per la visita tradicional a les caves. Descompte no acumulable a altres descomptes o promocions. Freixenet és una empresa familiar que ha aconseguit ser un dels productors de vi espumós més gran a nivell mundial i número u a Espanya.
La nostra visita inclou: Audiovisual sobre la història de la casa, visita guiada a les caves de l'any 1922 on podràs aprendre sobre el procés d'elaboració del cava, el seu servei i conservació. Visita a la part moderna de les caves de l'any 1970 i 1990 en un petit tren. Una copa de cava (most pels menors de 18 anys) i visita a la botiga "Dolors Ferrer by Freixenet".
www.freixenet.es
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat, alberg Sta. Maria del Mar a Coma-ruga i alberg Vila-Nova a Vilanova i la Geltrú.

Poble Espanyol Barcelona
20% de descompte
en l'entrada individual adult, 20% de descompte en la compra del carnet familiar i 10% de descompte en la compra del carnet x 1 i del carnet x 2
D'ençà que va ser concebut, l'any 1929, el Poble Espanyol ha estat contemplat com un espai diferent. Un veritable poble amb carrers per a vianants i ple de vida, idoni per passar un dia en família o en bona companyia. Gaudeix de bona música, espectacles en directe, activitats familiars, tallers, cinema a l'aire lliure, terrasses, gastronomia, artesania en viu, art i altres propostes culturals en un espai únic que et convida a sortir de la rutina diària de la ciutat sense moure't de Barcelona. Amb les diferents modalitats d'abonament anual tindràs tot aixó i molt més, els 365 dies de l'any. Consulta la que més et convingui!
www.poble-espanyol.com
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat.

Nautilus
20% de descompte
en un creuer pel fons del mar. Nautilus posa al teu abast el misteri i la bellesa de la vida submarina de la Reserva Natural de les Illes Medes. A través de les cabines submergides, amb grans finestrals, les embarcacions Nautilus ofereixen la visió excepcional d'un fons ple de vida.
www.nautilus.es
Albergs més propers: Empúries a L'Escala i Costa Brava a Llançà.

SORBUS, Educació ambiental
20% de descompte
en una visita guiada pel Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. La visita es realitzarà sempre i quan hi hagi un grup d'un mínim de 13 persones. Alhora de fer la reserva, consultar prèviament amb
Sorbus. L'espai natural dels Aiguamolls és un indret ideal per fer-hi una passejada. Amb l'acompanyament d'un guia podreu descobrir molts dels secrets que amaga el Parc. Dins mateix del Parc hi ha una bona colla de possibilitats per fer rutes amb bicicleta.
www.sorbus.cat
Albergs més propers: Empúries a L'Escala i Costa Brava a Llançà.

Locker Barcelona
10% de descompte
sobre el servei de consigna, no acumulable amb altres promocions. Locker Barcelona ofereix un servei de consigna cèntric, segur i econòmic al costat de Plaça Catalunya. Els armariets funcionen amb un codi personal triat pels usuaris, que hi poden accedir diverses vegades al llarg del mateix dia sense cap cost addicional. Però a més de l'accés il•limitat, hi ha altres avantatges com ara l'atenció personalitzada i la disponibilitat de promocions i mapes gratuïts. També és possible guardar-hi l'equipatge, motxilles, roba, estris, bosses de compra o altres objectes durant períodes més llargs, sempre amb lliure accés durant l'horari d'obertura, de 9 del matí a 9 del vespre tots els dies de l'any.
www.lockerbarcelona.com
Qualsevol alberg de la Xanascat

Pitch & Putt de Gualta
2*1 en la classe oberta:
dissabtes 17h-18h i diumenges 11h-12h. i també un 10% descompte sobre el preu del Green Fee (no vigent en dies d'esdeveniments extraordinaris).
Camp de pitch&putt i escola de golf Gualta, situat dins la comarca de l'Empordà. Definit com un PAR3 de distàncies curtes, és tant bo per a jugadors novells com per als més experimentats golfistes. Les curtes distàncies també són un reclam per a jugadors sèniors i infantils que tardaran poc més de dues hores en recórrer els divuit forats.
www.gualta.com
Albergs més propers: Empúries a L'Escala i Costa Brava a Llançà.

Ocitània, Terra de lleure
3€ descompte
per persona en el circuit i excursions guiades en segways, en excursions guiades en buggies i en jocs de làser. Ocitània neix de l'esperit d'aventura i estimació pel nostre entorn. Ubicats al terme de Gualta, hem organitzat diferents activitats pensades per a divertir-se tot admirant el nostre patrimoni més universal: els paisatges de l'Empordà. Trobaràs també activitats com jocs de golf, salts amb tirolines, traçats i excursions amb vehicles alternatius.
www.ocitania.cat
Albergs més propers: Empúries a l'Escala i Costa Brava a Llançà.

Paradís del Vilar
10% descompte
en totes les seves activitats. El Paradís del Vilar t'ofereix la possibilitat de passar el dia en un entorn natural i de gaudir d'un munt d'activitats: Jumping, súperball, zona de tennis, futbol sala, piscina, dual bike, tir amb arc. Ofertes especials per a empreses, escoles i comiats de solters/es.
www.paradisdelvilar.com
Albergs més propers: Cerverí de Girona a Girona i alberg Torre Ametller a Cabrera de Mar.

Marineland
4€ de descompte
en la tarifa de nen i d'adult.
Parc Aquàtic: Mini parc, Tornado, Boomerang, Crazy Race, Black Hole, Kamikaze, Super Slalom, Twister i piscines.
Parc Zoologic: Exhibicions dofins, lleons marins i aus exòtiques, hi d'altres animals.
www.marineland.es
Albergs més propers: Cerverí de Girona a Girona i Canonge Collell a Vic i Mas Silvestre a Canyamars.

BGB Barcelona Guide Bureau
10% descompte
en els tours regulars i altres tours (a la carta).
T'ensenyem Barcelona sortint de l'aeroport, de l'hotel o de la oficina, a peu, amb microbús, amb autocar o amb bicicleta. Amb família, per feina, amb companys de viatge o només per tu. Per conèixer la cultura, l'arquitectura, l'art i anar de compres, gaudir de la dieta mediterrània, o simplement per diversió. Serveis: Recollida a l'aeroport, port, estació, hotel, restaurant per anar a qualsevol punt de la ciutat. Visites culturals comentades a qualsevol museu o lloc d'interès. Disposem de vehicles de luxe, cotxes gran turisme, minibusos i grans autocars.
www.bgb.es
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat.

Canal Olímpic
15% de descompte
en l'entrada. Aquest import es descomptarà en les activitats o en els lloguers que es desenvolupen dins les instal•lacions: Lloguers: canoa, caiac, optimist, vaixell de passeig, windsurf, patins, bicicletes, arc cotxe de pedals. Cursos per adults: piragüisme, windsurf, esquí nàutic, 10 sortides d'esquí nàutic. Classes particulars per a 1, 2, 3 o 4 alumnes: piragüisme, windsurf, vela i tir amb arc. Cursos de golf i ús lliure.
www.canalolimpic.cat
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat,Vila-Nova a Vilanova i la Geltrú. Sta. Maria del Mar a Comaruga i Casa Gran a Altafulla.

Mc Donald's, Lleida
10% de descompte
en tots els nostres productes, excepte en promocions i Happy Meal. Tots els titulars del carnet d'alberguista de la ciutat de Lleida esteu de sort. En els dos restaurants Mc Donald's gaudireu d'aquest descompte. El compromís de Qualitat de Mc Donald’s es basa en servir a diari productes acabats d'elaborar i segurs per als seus clients. És molt fàcil: la clau és aconseguir l'equilibri just entre l'energia que s'ingereix a través de l'alimentació i l'energia que es gasta.
www.mcdonalds.es
Alberg més proper: Alberg St. Anastasi a Lleida.

Els blaus de Roses
10% de descompte
en els viatges en creuers. Descobreix els parcs Naturals de Cap de Creus i Illes Medes navegant des de Roses a bord dels nostres tres moderns vaixells. Els nostres catamarans us portaran a les cales més boniques de Roses: La Cala Murtra, Montjo, cala Rostella, Pelosa, Calitjàs, Lledoner, Joncols, així com també de l’espectacular Cap Norfeu amb la cova Tamariu i El Gat. Per visitar Cadaqués i el Cap de Creus ho podreu fer a bord del nostre vaixell tradicional “SAFARI V”,
www.elsblausderoses.com.
Albergs més propers: Alberg Empúries a l'Escala i alberg Costa Brava a Llançà.

Consorci de les Vies Verdes de Girona
20% de descompte
en tots els productes editats i comercialitzats pel Consorci. Des del Pirineu a la Costa Brava, les vies verdes de les comarques de Girona travessen una gran diversitat de paisatges, entorns naturals i elements culturals de gran riquesa. Aquest fet converteixen les vies verdes de Girona en un interessant eix d’interpretació del territori que permet descobrir i comparar els diferents elements que donen singularitat a les diferents entitats territorials.
www.viesverdes.org
Alberg més proper: Cerverí de Girona a Girona.

Aira Natura
20% descompte
sobre la tarifa individual. Can Ribalta, experiència natural. Amb més de 130 hectàrees de zones forestals i rurals ofereix diverses experiències de turisme actiu, gastronomia, esports i cultura que interactuen amb l'entorn natural: parc d’aventura, ruta ebike, nòrdic walking, rocòdrom, tir amb arc i ponis.
www.airanatura.com
Qualsevol alberg de la Xanascat.

Rucs de la Serralada
10% descompte
en totes les activitats de passeig i senderisme. Centre per a la revalorització de l'espècie asinina. Des del Maresme volem conscienciar a les persones vers l’entorn i els animals realitzant rutes amb ruc, tant muntat com a peu, aprendre el maneig bàsic i tenir-ne cura. Conèixer el parc de la Serralada de Marina.
www.rucs.cat
Albergs més propers: Mare de Deú de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat. Torre Ametller a Cabrera de Mar, Mas Silvestre a Canyamars, Josep Mª Batista i Roca a El Masnou i La Conreria a Tiana.

Centre d’educació ambiental Alt Ter, Ecomuseu el Molí Petit
25% descompte en la visita guiada
“L’Enigma dels castell Comte Arnau” i 25% descompte en la visita guiada “Fem pa al Molí Petit”.
Activitats d’educació ambiental, visites guiades al Ripollès, senyalització ambiental d’itineraris de natura, centre d’interpretació dels molins hidràulics, seguiment de fauna i flora i el Castell de Mataplana.
www.alt-ter.org
Albergs més propers: Ruta del Ferro a St. Joan de les Abadesses i Pere Figuera a Planoles.

Aqualeon
2 x 1 en l'entrada d'adult.
Per la compra d'una entrada d'adult, obsequiem amb una altra d'igual o de valor inferior. Promoció vàlida del 18/06 al 04/09 No acumulable a altres promocions. No aplicable al servei de bus del parc. El parc aquàtic en plena natura a Catalunya, et farà sentir emocions, adrenalina i eufòria dins d’un marc incomparable. El parc amb les seves 11 atraccions aquàtiques, la seva piscina d’onades i el Toboloko (única a Europa) faran que el teu estiu sigui inoblidable.
www.aqualeon.es
Albergs més propers: Casa Gran a Altafulla i Sta. Maria del Mar a Coma-ruga..

Aquàrium
10% descompte
en la visita. L’Aquàrium de Barcelona, és l’aquari més important del món en temàtica mediterrània. Els visitants poden descobrir 11000 exemplars de 450 espècies diferents mitjançant el túnel submarí de 80 metres. On podran veure els majestuosos taurons a l’Oceanari.
La visita es complementa gaudint de tots els aquaris on es poden observar espècies dels mars tropicals (peixos pallassos, peixos cirurgians,...) , animals que viuen al fred com els pingüins, i l’univers tropical per conèixer de més a prop les piranyes, les iguanes, els camaleons. També hi ha un espai infantil pensant per als més petits de la casa: l’Explora!
www.aquariumbcn.com
Albergs més propers: Mare de Déu de Montserrat, In/Out, Rambles Center, Ideal Youth Hostel, Be Hostels Mar, Pere Tarrés, Be Hostels Sound, Equity Point Centric, Barcelona Urbany Hostel i Twentytú Hostel, tots a Barcelona ciutat.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut