L'Estiu és Teu. Xanascat Joves

L'Estiu és Teu. Xanascat Joves

L'Estiu és Teu. Xanascat Joves

L'Estiu és Teu. Xanascat Joves

L'Estiu e¿s Teu. Xanascat Joves

L'ESTIU ÉS TEU

L'ESTIU ÉS TEU 2016.

Tota la informació a xanascat.cat/estiuesteu

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Què és l’Estiu és Teu?

El programa "L'Estiu és Teu" és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es diverteixin, tot aprenent, durant les vacances d'estiu als albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

Aquest programa està dividit en catorze modalitats d’activitats diferents dirigides per professors especialitzats i monitors de lleure pertanyents a diferents empreses del sector del lleure juvenil.

A més de les classes instructives i/o les activitats pràctiques relacionades amb el tema principal de l’estada, durant les estades els participants prenen part en activitats diverses, com ara excursions, tallers, gimcanes, jocs de nit, i altres, totes elles amb una clara finalitat pedagògica i educativa.

Els albergs són allotjaments pensats per desenvolupar-hi diferents tipus d’estada que tinguin la convivència com a finalitat principal. Són instal•lacions adequades per al temps de lleure, per compartir espais i petites tasques i per conviure amb altres famílies, joves o entitats.


14 tipologies diferents

- Cinema
- Circ
- Combinades d'anglès i astronomia
- Combinades d'anglès i multiesportives
- Descoberta de Barcelona
- Enginy
- Esportives - (bàsquet, futbol i handbol)
- Excursionisme
- Idiomes - anglès, francès o alemany.
- Multiesportives
- Música
- Natura
- Teatre
- Veu

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut