Programa ESC...apa't. Albergs Xanascat

Colònies de Setmana Santa

L'Estiu és Teu. Albergs Xanascat

L'Estiu és Teu. Xanascat joves

Activitats per a joves

Activitat ESC Neu. Albergs Xanascat

Activitat ESC Neu. Albergs Xanascat

Xanascat Joves

Els programes d'activitats que formen part del programa XANASCAT JOVES, estan dirigits, en general, a fomentar la pràctica de l'esport, la descoberta natural i cultural del país, i l'aprenentatge en companyia d'altres joves.

L'objectiu principal dels programes per a joves és potenciar l'emancipació i la participació juvenils, amb la creació de programes i, en particular, estades de temporada per a menors amb components de caràcter educatiu i lúdic.


Altres objectius importants són:

- Acostar els albergs i la filosofia pròpia d'aquestes instal·lacions als joves.
- Potenciar les instal·lacions com a lloc de trobada, debat i intercanvi entre els joves del nostre país.
- Oferir als joves diferents programes d'activitats que els permetin conèixer el territori i gaudir de diferents activitats culturals i de lleure.
- Garantir la qualitat i la varietat d'aquestes activitats i oferir-ne de noves, segons les necessitats dels joves del nostre país.
- Fomentar la interrelació entre nois i noies de diferents procedències socials, culturals i religioses.
- Facilitar la mobilitat dels joves en el territori.


Els programes d'activitats que oferim per assolir els objectius anteriors són els següents:

- L'Estiu és Teu!
Estades d'estiu per als més joves (5 a 16 anys) als albergs. Aquest programa fomenta l'aprenentatge d'idiomes, teatre, enginy, música, circ, veu, cinema, natura i la pràctica esportiva, potenciant, a la vegada, valors com ara la convivència i l'amistat.

- Colònies de Setmana Santa
Estades amb activitats que tenen lloc durant el període no escolar de Setmana Santa, de diumenge a dijous, i estan dirigides a nens i nenes de 8 a 16 anys.

- Programa ESC...apa't el cap de setmana
L'ESC et permet conèixer el medi natural i la cultura catalana de manera divertida durant el temps lliure, tot aprofitant la magnífica ubicació dels albergs. Amb el mateix objectiu neix el programa ESC...apa't a la neu, però en la temporada d'hivern.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut