Black Friday Reserves en línia +q Albergs. Rutes i Camins per Catalunya Segona convocatòria Vacances en família 2015

Propostes

ESCAPA'T a la neu

Desembre - Abril

Preu a consultar

+ Propostes

VACANCES EN FAMÍLIA

Enguany el programa “Vacances en família” compleix 11 anys. Un període de temps suficient per consolidar-se com un referent en l’oferta de lleure familiar assequible i de qualitat al nostre país. Els atractius són molts, per exemple la possibilitat de gaudir d’un merescut descans en algun dels fantàstics equipaments que integren la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya. Són més d’una trentena ubicats en indrets de gran interès natural i cultural a la costa, l’interior, la muntanya i la plana.

Els albergs esdevenen instal•lacions ideals per al temps de lleure. Són un recurs que des de fa anys ha ampliat el seu grup d’usuaris potencials (joves, alberguistes, excursionistes...) per obrir les seves portes a altres col•lectius de la societat, com les famílies. Aquí hi troben un allotjament amb un alt valor afegit, que proporciona una manera diferent de viatjar i on prevalen la convivència, la tolerància i el respecte pel medi ambient. Quelcom que qualla molt bé amb l’educació de la mainada fora de l’àmbit de la llar i el sistema escolar.

En les darreres edicions del programa i conscients de la situació complicada que travessen moltes famílies, des del Departament de Benestar Social i Família hem impulsat descomptes per a famílies nombroses i monoparentals. També hem ampliat fins a menors de 18 anys l’edat dels fills, per a facilitar l’accés de més nuclis familiars que puguin beneficiar-se d’aquesta iniciativa que barreja turisme, oci i polítiques socials.

Es tracta de consolidar vincles afectius i de millorar les relacions intrafamiliars, tot coneixent i (re)descobrint indrets excepcionals de Catalunya, sovint més a prop i al nostre abast del que pensem. Hem de saber aprofitar les oportunitats que se’ns presenten. Sens dubte la temporada 2015 del “Vacances en família” n’és una d’important.

Neus Munté i Fernàndez
Consellera de Benestar Social i Família

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut