Reserves en línia SUMA'T A LA GENERACIÓ CARNET JOVE 2014! Ruta 1714 Commemoracio del Tricentenari

Propostes

Girona

Temporada Alta - Festival de tardor de Catalunya

Fins el 8 de desembre

Preu a consultar

Lleida

JazzTardor 2014

Novembre

Preu a consultar

Barcelona

No hi ha excuses per quedar-se a casa!

del 22 al 23 de novembre

Preu a consultar

Deltebre

Cursa d'orientació a Terres de l'Ebre

30 de novembre

Preu a consultar

+ Propostes

VACANCES EN FAMÍLIA

Em plau presentar-vos una nova edició del programa “Vacances en família” del Departament de Benestar Social i Família. Aquesta iniciativa, que després de 10 anys s’ha convertit en un referent en l’oferta de lleure, permet que les famílies amb fills menors de 18 anys puguin gaudir d’estades de vacances als albergs de la Generalitat a preus especials.

Al llarg de la història del programa, més de 115.500 adults, infants i joves de 30.674 famílies han gaudit d’un espai i un temps de lleure compartits. Sens dubte, aquest context esdevé una oportunitat immillorable per estrènyer els vincles afectius i millorar la convivència i, alhora, permet descobrir i conèixer nous indrets del nostre país.
Aquest any, el programa compta amb 805 torns, repartits en 59 opcions d’estada en 29 albergs de la Xanascat, des de mitjans de març fins al febrer de 2015. Com a novetats principals, cal destacar la simplificació del procés de preinscripció i adjudicació, que ha esdevingut més ràpid i autogestionable, així com l’increment del nombre d’albergs que participen en el programa. En aquest sentit, enguany s’amplia l’oferta a comarques com la Garrotxa o el Bages.
Amb aquestes línies us encoratjo a participar en alguna de les estades, a compartir bons moments amb la família, a gaudir d’un espai per relaxar-vos, explorar, riure, desconnectar i, sobretot, divertir-vos junts.
Bones vacances en família!
Neus Munté i Fernàndez
Consellera de Benestar Social i Família

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut