Jaume I. L'Espluga de Francolí

Informació addicional

Descripció

A la comarca de la Conca de Barberà, a
8 km de Montblanc, a 2 km de l'Espluga de Francolí i a 1 km del monestir de Poblet. També a 120 km de Barcelona, a 46 km de Tarragona, a 203 km de Girona i a 60 Km de Lleida.
L'indret es coneix com Les Masies i es troba al peu de les muntanyes de Prades.
Construït a final del segle XIX. Estructurat en tres nivells: el primer agrupa les zones de lleure i aparcament, el segon és situat al voltant d'un pati interior i el tercer està format per un jardí i altres dependències que envolten l'edifici principal.

Capacitat: 196 places (habitacions de 2, 6, 8 i 17 llits. Habitacions de 6 amb bany.

Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (24 places, consulteu a l'alberg) sala amb TV i DVD, sala d'actes amb capacitat per a 100 persones, sala de jocs, 4 sales taller, biblioteca,ludoteca, piscina* , jardí amb perímetre delimitat, camp de futbol, calefacció i pàrquing.

*La piscina romandrà tancada fins a la propera temporada d'estiu 2018.

Serveis: Menjador self-service, màquines automàtiques de begudes fredes, calentes i sòlids, lloguer de tovalloles, jocs de taula, ping-pong, megafonia exterior, equip de música amb CD, préstec de llibres, wi-fi i venda de productes diversos.

Informació addicional:
A l'alberg hi ha instal·lada una estació meteorològica que emet dades diàriament. Així els alberguistes podrán saber en tot moment el temps a la zona. Per a més informació consulteu el web Meteoprades

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut