Xanascat butlletí  
   
Número 8. Octubre 2009
 
Programes tecnològics SUBVENCIONATS

La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), l’Institut Català d’Energia i l’aula de recursos de tecnologia Cesire Aulatec han unit els seus esforços dins del programa Enginycat! per fomentar noves vocacions científiques entre els i les joves catalans/es a partir de dos programes tecnològics destinats als alumnes d’educació secundària obligatòria.

 
 
Amb enginy i tecnologia, aprofitem l’energia solar
Amb enginy i tecnologia, aprofitem l’energia solar
La presentació d’aquesta proposta educativa en forma de treball de síntesi pels alumnes de 1er a 3er d’ESO així com de projecte de recerca pels nois i noies de 4rt d’ESO, no vol ser tan sols un conjunt de treballs curriculars, sinó també una aposta cap el coneixement pel desenvolupament d’un futur més sostenible. A partir de comprendre com l’energia es pot canviar perquè sigui poc contaminant, perquè es puguin abaratir costos, reduir el consum, etc.. els nois i les noies podran fer una aplicació del projecte en la seva vida quotidiana.

PVP 3 dies / 2 nits: 85,00 € / alumne (2 pensions completes + activitats 3 dies)

Per a més informació podeu consultar al web. (+)

La tecnologia al servei de l’exploració submarina
La tecnologia al servei de l’exploració submarina
Aquesta proposta aprofundeix en el món de les tecnologies permetent l'exploració d'un dels medis més desconeguts del nostre planeta: els entorns subaquàtics. La seva exploració pot aportar coneixements científics que poden ser determinants en molts àmbits i en un futur proper, claus per a la humanitat. L'explotació curosa i respectuosa d'aquest medi també pot suposar beneficis molt importants pel nostre esdevenir. Els continguts i les activitats d'aquestes estades al voltant de la construcció de robots mòbils i de l'exploració del fons marí mitjançant aquests, poden servir com a treball de camp del projecte de recerca pels alumnes de 4rt d’ESO i com a part del treball de síntesi dels tres primers cursos d'ESO.

PVP 3 dies / 2 nits: 85,00 € / alumne (2 pensions completes + activitats 3 dies)

Per a més informació podeu consultar al web. (+)
Enginycat
Institut Català de l'Energia
Cesire Aulatec
     
  Agència Catalana de la Joventut
Si no voleu rebre més aquest butlletí cliqueu aquí.
Agència Catalana de la Joventut contacte avís legal Generalitat de Catalunya. Secretaria de Joventut Agència Catalana de la Joventut Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya