Xanascat > Novetats

Novetats

Colònies Setmana Santa 2018

La XANASCAT organitza, un any més, unes estades durant les vacances escolars de primavera per a nens i nenes de 8 a 16 anys.

Del 25 al 29 de març de 2018

(+) info.

ESPAI AMIC DELS ANIMALS

Els albergs de Joventut de la Generalitat de Catalunya es converteixen en espais amic dels animals

Avui s’inicia el programa pilot als albergs de Cabrera de Mar (Maresme) i Planoles (Ripollès) tot i que el propòsit és convertir els 20 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) que s’aniran incorporant paulatinament durant aquesta tardor i primer trimestre del 2018.

La iniciativa ha estat elaborada conjuntament amb la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), amb l’objectiu de normalitzar l’accés dels animals en els espais públics.

Aquests albergs, permetran l’accés i pernoctació de gossos en aquestes instal·lacions, adequant recintes d’esbarjo per a gossos on es netejaran periòdicament amb desinfectants bactericides, fungicides i viricides innocus pels animals i les persones. Així mateix, instal·lant papereres per dipositar-hi els excrements, tot complint els responsables dels gossos unes normes. Es permetrà l’estada a l’habitació de l’animal i per tal de facilitar el confort dels gossos mentre duri l’estància a l’alberg, es recomana als seus responsables que vinguin preparats amb un abeurador d’aigua i un llit per a l’animal.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut